Επιλογή σημαιοφόρων και παραστατών

Σήμερα, Τετάρτη 14-10-2015, πραshmaia-225x300γματοποιήθηκε η διαδικασία επιλογής σημαιοφόρων και παραστατών που θα εκπροσωπήσουν το σχολείο  για το σχολικό έτος 2015-16. Για την περίοδο μέχρι και 31 Ιανουαρίου 2016 σημαιοφόρος θα είναι Κατερίνα Λάππα από το ΣΤ1 με παραστάτες τους Ντζαμάρα Πηνελόπη, Χατζηβασιλείου Αγάπη, Τσαρούχα Αποστολία, Κατσαντώνης Σπύρο και Δημότση Δάφνη. Στην κατάθεση στεφάνου θα είναι ο Κότσαλης Θανάσης.

Για την χρονική περίοδο από 1η Φεβρουαρίου μέχρι και λήξη του έτους σημαιοφόρος θα είναι ο Ιάσονας Πουλάκης από το ΣΤ2 με παραστάτες τους Κατριβάνο Νικόλαο, Τσαγκαράκη Ιάσονα, Πλατιά Ειρήνη, Σακαλόγλου Αλίκη και Αγραπηδά Μαγδαληνή. Στην κατάθεση στεφάνου θα είναι ο Γιώργος Μπουφούνος.

Συγχαρητήρια στους σημαιοφόρους και στους παραστάτες,αλλά και στους υπόλοιπους μαθητές που συμμετείχαν στη διαδιακασία, αλλά δεν κληρώθηκαν. Στο μεγάλο ταξίδι του ανθρώπου προς τη γνώση και την αυτογνωσία τέτοιες  στιγμές μας χαροποιούν αποτελώντας μια κάποια αντανάκλαση των προσπαθειών, μας πεισμώνουν, ώστε να θέσουμε νέα όρια στις δυνατότητές μας, αλλά και μας προβληματίζουν γιατί μας υπενθυμίζουν τα λόγια του Καβάφη

¨Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μέν? η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.¨

Ο Διευθυντής

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *