Εγγραφές μαθητών στην Α΄ τάξη Δημοτικού

Εγγραφές μαθητών στην Α΄ Δημοτικού για το σχολικό έτος 2017-18

Δυνάμει του Φ. 6/Φ.Μ/66938/Δ1/24-04-2017 εγγράφου του ΥΠΠΕΘ στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2011 έως και 31-12-2011.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά

? Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας ( αναζητείται αυτεπάγγελτα από τη σχολική μονάδα.)
Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών με υπεύθυνη δήλωση δηλώνουν τα ακριβή στοιχεία: α) επώνυμο μαθητή, β) όνομα μαθητή, γ)όνομα πατέρα, δ) όνομα μητέρας, ε)ημερομηνία γέννησης.
? Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας Μαθητή στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
? Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή υπογεγραμμένο από παιδίατρο. (Το έντυπο του Α.Δ.Υ.Μ μπορεί να εκτυπωθεί από την ιστοσελίδα του σχολείου)
? Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο κατά την κρίση του Διευθυντή φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή. (Θα γίνονται δεκτά μόνο αντίγραφο συμβολαίου κατοικίας ή λογαριασμός ΕΥΔΑΠ)
? Βεβαίωση Παρακολούθησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό (διαβιβάζεται αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο εγγραφής)
Οι γονείς προσκομίζουν κατά την εγγραφή «Βεβαίωση Φοίτησης» από το νηπιαγωγείο.

Η περίοδος εγγραφών είναι από 2-5-2107 έως και 19-5-2017.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να προσέρχονται αυτοπροσώπως στη σχολική μονάδα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθημερινά και από τις 9.00 έως και τις 11.30.
Για τη καθημερινή λειτουργία της σχολικής μονάδας μπορείτε να ενημερώνεστε και από την ιστοσελίδα του σχολείου 2dim-pefkis.att.sch.gr

Ο Διευθυντής

Ρουστάνης Ευάγγελος